? Nextron Sverige - Server, Workstastion och Storage

Vi på Nextron stödjer fyra olika välgörenhetsorganisationer i år

Det ligger i Nextrons kärnvärden att vara engagerade medarbetare, och det innebär också att vara engagerade medmänniskor. Vi väljer därför att i år skänka pengar till följande fyra välgörenhetsorganisationer.


I Danmark stöder vi landets största cancerinitiativ, Knæk Cancer. Cancer är en allmän sjukdom och drabbar upp till 30 procent av befolkningen - vilket på många sätt gör oss alla beroende. Att stödja forskning är att se till att färre får cancer, fler överlever och fler får ett bättre liv efter sjukdomen. Vi på Nextron bidrar därför till ett bättre liv för både patienter och släktingar. Ett annat viktigt initiativ är Nextrons stöd till de Danske Hospitalsklovne. Clownerna bidrar till att sprida glädje och positivitet till barnen på de danska sjukhusen, och ger ett positivt bidrag till en annars krävande vardag.

Knæk CancerDanske Hospitalsklovne

I Sverige stöder vi att barn i Kenya kan gå i skolan och genom Madeleine Forssberg Community Based Organization (MFCBO). Genom konceptet "run for life" uppmuntras bidragsgivarna att köpa ett loppnummer. (tävling) Intäkterna stärker skolans utrustning, till exempel att säkra rent vatten. Till skillnad från andra organisationer, som att skicka skolmaterial till afrikanska länder, köper MFCBO-organisationen utrustningen lokalt. Att stödja skolan stöder således också lokalsamhället, vilket säkerställer bättre välfärd för alla.

Run For Life

I Norge och Finland stöder Nextron den ideella mikrolånsorganisationen Kiva.org. Här kan låginkomstföretagare låna pengar för sin verksamhet via Internet genom offentlig finansiering eller så kallad crowd-finansiering. Målet med Kiva är att säkerställa ekonomisk säkerhet för flera mindre företag som stimulerar tillväxt och vidareutvecklar lokala samhällen. Sedan 2005 har Kiva bidragit med över 1,6 miljoner lån på totalt 1,3 miljarder dollar till entreprenörer i över 77 länder. Bakom varje lånefinansierat projekt finns en personlig historia, och som långivare väljer du vilka projekt du vill försörja dig själv. Detta bidrar till en personlig upplevelse av hjälp som kopplar samman människor.

KivaVi på Nextron önskar alla våra kunder en god och fredlig jul

Denna sida kräver JavaScript :: Alla priser exkl. moms :: Copyright © 2016, Nextron Sverige