Nextron Sverige - Server, Workstastion och Storage

Gaselle 2019

Nextron utsedd till Gaselle för 6:e gången!

Den norska tidningen Dagens Næringsliv har valt ut årets Gaseller och bland de lyckliga företagen hittar vi även i år Nextron. En Gaselle är ett norskt företag med ordnad ekonomi och stadig inkomstökning under flera år. Det finns tuffa krav för att uppnå Gaselle-status och endast 1% av Norges företag har fått detta pris i år. Bland villkoren måste verksamheten ha minst fördubblat försäljningen under de senaste fyra åren. Samtidigt kan det inte ha haft en negativ tillväxt under ett enda år, och det ackumulerade rörelseresultatet under perioden måste ha varit positivt.


Det är inte första gången Nextron får utmärkelsen. Företaget blev först Gaselle i början av 2000-talet och sedan i 2015, 2016, 2017, 2018 och nu i 2019. I samarbete med Dun & Bradstreet presenterar Dagens Næringsliv årligen den prestigefyllda listan. Få norska företag kan uppvisa en liknande solid tillväxt och vanligtvis hittar vi små och medelstora företag bland Gasellerna.

"- Vi är mycket nöjda med utmärkelsen för Gaselle 2019, och det är förmodligen ett kvalitetsmärke att ha varit med på listan varje år sedan 2015." säger Geir Elstad, VD för Nextron.Nextron Summit 2019

Nextron Summit 2019

Denna sida kräver JavaScript :: Alla priser exkl. moms :: Copyright © 2016, Nextron Sverige