? Nextron Sverige - Server, Workstastion och Storage

Om Nextron

Nextron erbjuder högpresterande servrar och lagringslösningar till konkurrenskraftiga priser.

Nextron AS är en leverantör av servrar, arbetsstationer och lagringssystem.

Vårt mål är att erbjuda system som är i framkant vad gäller teknik, datorkraft och uppgradera alternativ till bästa pris.

Våra lösningar bygger på produkter från ledande tillverkare inom sina respektive produktområden. Vi är alltid tidiga med den senaste tekniken, men erbjuder också produkter med etablerad teknik och lång livslängd. Vi betonar särskilt att våra produkter är kompatibla med operativsystem med öppen källkod. Nextron besitter hög teknisk kompetens och har många års erfarenhet av försäljning av anpassade lösningar.

Adresser:

Nextron AS

Gunnar Schjelderups vei 9
N-0485 OSLO
NorwayNextron AS, Filial Sverige

Borgarfjordsgatan 7, vån 4
164 40 KISTA
SwedenTlf: 08 559 346 00


Öppetider: 0900 - 1700 alla vardagar


Salg: sales@nextron.se

Support: support@nextron.se

Retur: retur@nextron.no


VATnummer: SE516410421701

Org.nr.: 516410-4217

Registrerat i Bolagsverkets filialregisterVi säljer både till företag som är återförsäljare och till slutkunder.

Det gäller egna villkor för återförsäljare. Status som återförsäljare beviljas efter ansökan från företag som bedriver vidareförsäljning av dator utrustning. Vi har också egna avtal för konsulenter och agenter, ta kontakt angående detta! Vi säljer inte till privatpersoner.

Information

Köp Tryggt

5 års garanti

På alla kompletta servrar och arbetsstationer ger vi 5 års garanti . Garantin gäller alla fel och brister under garantitiden på datorn, som inte uppstått på grund av felaktig eller vårdslös behandling. För batterier gäller 2 års garanti. För Desktop og Cloudstorage hårddiskar gäller producentens garanti.

Komponentbyte

Som standard sätt att reparera trasig dator gäller komponentbyte. Det innebär att samma dag som vi får felmeddelandet skickar vi ersättningskomponent, så att ni har den nästa dag. Det är lämpligt för dom som har egen tekniska avdelningen och enkelt byta till exempel en hårddisk eller strömförsörjning.

"On -site"-tjänst

Vi erbjuder service på plats, med ner till 4 timmars svarstid i de flesta delar av landet. Du väljer detta som ett alternativ när du beställer.

Fri support

Support via e-post och telefon är gratis under hela maskinens livslängd. Supporten ges av våra egna kvalificerade tekniker.

Leveransgaranti

Vi vet att du vill ha varor så snabbt som möjligt. Lagervaror går från oss samma dag om ordern är hos oss före 16:00. Om vi inte skickar varorna när vi lovat det, får du fri frakt.

Leverans

- Leverans till dörren

Vi Skickar till hela Sverige med UPS. I Stockholm och närliggande områden skickar vi med budbil. Om det er bråttom kan vi också skicka med expressbud till Stockholm/närliggande, flygfrakt på dagen eller med Postens DPD Företagspaket 09.00 som är framme före 09.00 nästa helgfria vardag.


Betalning

- Kredit

Kredit beviljas företag efter godkänd kreditkontroll. Vi fakturerar i samarbete med Sparebank 1 Gruppen Finans AS ( factoring ).

- Hyra för företagskunder

För offentliga och företagskunder och vi erbjuder leasing . Om du väljer att hyra IT-utrustning , kan nu använda sitt kapital för kärnverksamheten och få en förbättrad likviditet

Kontakta oss för priser !


Försäljningsvillkor

Priser

Samtliga priser är exklusiv moms . Priserna kan ändras utan föregående meddelande på grund av förändringar i våra leverantörers priser , valutakursförändringar etc. Vi ansvarar för tryckfel. Priser kan dock inte ändras efter det att ordern manuellt kontrolleras av våra säljare. Frakt tillkommer.

Ansvar

Ersättningar till följd av felaktiga varor är begränsat till inköpspriset . Nextron AS kan utöver detta inte ställas till ansvar för kostnader kunden fått på grund av försenad leverans, produktfel eller liknande.


Returer och service Villkor

Returer

Alla returer måste godkännas av Nextron i förväg genom att använda returformuläret på webben. Efter godkänd retur, erhåller kunden ett returnummer . Fraktkostnader i samband med returer betalas av kunden. Om Nextron sänt fel produkt alternativt trasig produkt står Nextron för fraktkostnaden. Varor som skickas till Nextron utan ett returnummer, eller COD kommer inte att accepteras.

Garanti

För kompletta servrar och arbetsstationer gäller fem års garanti . Reparationstyp beror på vilket alternativ som valts vid köp. Standarden tillämpas så att " felaktig komponent ersätts" levereras av Nextron som förtida utbyte, kunden byter ut den defekta delen ( för kunder som har egen teknisk kompetens ) . När man valt " På platsen service" kommer en tekniker kommer att möta upp med kunden och påbörja felsökning inom den aktuella svarstiden.Denna sida kräver JavaScript :: Alla priser exkl. moms :: Copyright © 2016, Nextron Sverige